Enter your search terms:
Top
 

Crew

Koudstaal Events is een evenementenbureau dat sinds 2003 festivals en evenementen door heel Nederland produceert. We werken nauw samen met Arran Productions, gespecialiseerd in hospitality, evenementenproductie en projectmanagement. Samen brengen we creatieve concepten tot leven en assisteren we bij de organisatie van succesvolle evenementen en festivals. Met innovatieve plannen, korte lijnen en een uitgebreid netwerk, realiseren we volledige technische producties van publieksevenementen, congressen en B2B- evenementen.

Voor het komende festivalseizoen zijn wij opzoek naar gemotiveerde crewmembers. We werken met een jong team waar ervaring, ontwikkeling en plezier voorop staan. Jij maakt als crewmember een belangrijk deel uit van de op- en afbouw bij diverse festivals, producties, (bedrijfs)evenementen en concerten. Daarnaast ondersteun je de technische productie en fix je alles wat onderweg op je pad komt. Samen met je team zorg je voor een optimale festivalervaring voor bezoekers.

Wil je werken op bijzondere locaties door heel Nederland? Heb je ervaring in de evenementenwereld of ben je gecertificeerd, dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, ook geen probleem! Je komt terecht in een flexibele en leerzame omgeving. Bovendien maak je deel uit van een toffe crew en ontvang je een marktconform salaris. Je kan onder andere komen werken op At the Watergate, Heaven Open Air, Beachrockers, 8ste dag, Welcome to the Village en UIT! festival.

Wil je ervaring opdoen in de evenementenbranche en deel uitmaken van een gemotiveerde crew? Ben je flexibel inzetbaar, ouder dan 18 jaar en wil je een bijdrage leveren aan toffe evenementen? Solliciteer dan direct door een korte motivatie en je CV naar info@arranproductions.nl te mailen!